Terug naar evenementenoverzicht

17 april: CEO meets startup – samenwerking Ondernemerslift+

Als innovatieve start-up maak je alles voor het eerst mee: nieuw in de markt, nieuwe klanten aantrekken, eerste medewerkers aannemen, managen van plotseling snelle groei, de eerste stappen over de grens. CEO’s van grote bedrijven hebben deze processen meermaals doorlopen en hebben daarmee een schat aan kennis en ervaring waarvan start-ups kunnen leren.

Als CEO heb je alles al meegemaakt en heb je behoefte aan innovatie, frisse ideeën en een andere kijk op de business. Start-ups brengen dingen mee waar CEO’s van kunnen leren.

Daarom organiseert OndernemersLift+ in samenwerking met Vijfsterrenlogistiek op woensdag 17 april 2019 al weer de vijfde editie van ‘CEO meets Start-up’. Een bijeenkomst om van elkaar te leren, te inspireren, te verbinden of misschien nog wel meer.

Het is een besloten evenement met maximaal 10 start-ups en 10 CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek. De start-ups krijgen de kans om hun onderneming te presenteren en aan de CEO’s een of twee van hun uitdagingen voor te leggen.

Terugkoppeling uit eerdere edities leert dat de CEO’s inspiratie opdoen door de pitches en de discussies met de start-ups. De start-ups vertrekken met nieuwe inzichten, nieuwe connecties en soms ook met een nieuwe klant, mentor of investeerder.

Datum: woensdag 17 april 2019
Het is een besloten evenement, deelnemen is alleen mogelijk op uitnodiging.