Terug naar evenementenoverzicht

24 oktober 2018: Masterclass Robotisering in de Sector

Locatie: Vanderlande, Vanderlandelaan 2, Veghel


08:30 – 09:00 uur – Inloop, registratie en ontvangst

09:00 – 09:05 – Welkomstwoord / Paul Bleumink (Buck Consultants International)
Dagvoorzitter Paul Bleumink trapt de Masterclass af met een welkomstwoord en loopt kort het programma door.

09:05 – 09:45 uur – De impact van technologie / Steven Dhondt (TNO)
De sessie gaat over de impact van technologie en op de tendensen in de technologieontwikkeling die ‘early indicators’ zijn voor verandering. Ook zijn we in staat om ‘early impacts’ te identificeren. Er wordt stilgestaan bij enkele early indicators en onze onderzoeksresultaten hieromtrent. De bedoeling deelnemers inzicht krijgen in wat de meest waarschijnlijke ontwikkelingen zijn.

09:45 – 10:25 uur – Robotisering in distributiecentra / Heico Sandee (Smart Robotics)
Wat kunnen robots betekenen in uw distributiecentrum? Is uw distributiecentrum er wel klaar voor? Zijn de robots er wel klaar voor? Aan de hand van deze vragen wordt tijdens de Masterclass de verbinding gemaakt tussen de nieuwste technologieën in de robotica en de behoeften binnen distributiecentra.

10:25 – 10:50 uur – Pauze

10:50 – 11:30 uur – Robotica in logistiek: nu, straks en later / Jalte Norder (Vanderlande)
De alsmaar groter wordende middenklasse stelt steeds hogere eisen, heeft meer vrije tijd om te reizen en meer te besteden aan online aankopen dan ooit tevoren. Verwachtingen op kwaliteit en doorlooptijden worden alsmaar strikter, terwijl deze cruciaal zijn voor onze klanten. Nieuwe technologieën zoals robotica en kunstmatige intelligentie stellen ons in staat om flexibeler, 24/7 met een hoge kwaliteit en grote variëteit aan taken uit te kunnen voeren. Verder wordt ingegaan op wat er nu mogelijk is en waar de technologie naartoe gaat in de toekomst

11:30 – 12:30 uur – Bezoek Innovation Centre Vanderlande

12:30 – 12:45 uur – Resumé en afronding / Pieter Keeris (Vijfsterren Logistiek)
Tevens mogelijkheid tot inschrijven voor een reeks van vier aansluitende innovatietafels. Hier wordt dieper ingegaan op de onderwerpen die tijdens deze Masterclass aan bod komen.

12:45 – 13:30 uur – Lunchen en netwerken
Met elkaar napraten over sessies van de ochtend en een mooie gelegenheid tot netwerken. En ondertussen geniet u van de uitgebreide lunch.

Geïnteresseerd?
Aanmelden kan hier.


Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: