Over ons

Ontmoeten, kennis delen, ondersteuning

Logistics House is dé plek in Noordoost-Brabant waar logistieke bedrijvigheid wordt gestimuleerd en gecreëerd. Hier ontmoeten logistieke ondernemers, overheid, onderwijs en arbeidsmarkt elkaar. Het gezamenlijke doel: een krachtige en duurzame logistieke sector realiseren in Noordoost-Brabant en profilering van de regio als logistieke hotspot.

New business genereren, innovatie, scholing, behoud en groei van werkgelegenheid en het aantrekken van investeringen en goederenstromen zijn thema’s die hier hoog op de agenda staan.

Logistics House is de uitvalsbasis van de Logistics Business Developer; het aanspreekpunt voor logistieke ondernemers in de regio en voor ondersteuning op het gebied van business development. Logistieke ondernemers kunnen zich vestigen in deze dynamische omgeving, maar ook opleiders, detacheerders, (kleine) dienstverleners en andere commerciële partijen.

Events in Logistics House, zoals netwerkbijeenkomsten, kennis- en innovatietafels en symposia, bieden de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en kennis te delen. Ook vinden in Logistics House onderwijsgerelateerde activiteiten plaats, waaronder heftruckopleidingen, opleidingen voor planners, regulier onderwijs en veiligheidstrainingen.

Logistics House is een initiatief van Vijfsterren Logistiek. Het initiatief wordt ondersteund door AgriFood Capital, de gemeenten Veghel, Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch en de Rabobank Oss Bernheze en Uden Veghel.