Profileren

Op de eerste rij

Mede door de grote concentratie van nationaal en internationaal toonaangevende bedrijven en van sterke logistieke spelers heeft Noordoost-Brabant zich ontwikkeld tot logistics hotspot. Samenwerking en kennis delen – cross-sectoraal én tussen ondernemers, overheid en onderwijs – vormen in deze regio een krachtige voedingsbodem voor vernieuwing en groei.

De krachten uit de regio worden gebundeld in Logistics House. Partijen die zich vestigen in Logistics House bevinden zich in het epicentrum van de logistieke dynamiek. Zij zitten op de eerste rij als het gaat om kansen en ontwikkelingen op logistiek gebied, om gezamenlijk inspelen op consumententrends, op de vraag van nu. En op de eerste rij als het gaat om new business.

Bedrijven, instellingen en instanties kunnen zich verbinden aan Logistics House door middel van een partnership. Zo is er de mogelijkheid om een ruimte te huren in Logistics House. Partners die hier niet gehuisvest, maar wel betrokken willen zijn bij Logistics House, kunnen deelnemen aan de events en activiteiten die in Logistics House plaatsvinden.