Ruimte Huren

Het Logistics House huisvest een aantal vaste partners én stelt ruimten beschikbaar voor zelfstandigen en kleine tot zeer grote groepen gerelateerd aan de logistiek.

Er gelden zeer schappelijke prijzen voor ‘huur & horeca’. De catering wordt verzorgd door onze in house-cateraar (contact Maaike van de Rijt). Mogelijkheden voor de lunch al vanaf € 2,50 per persoon. Overal in het pand is gratis koffie/thee/water en wifi beschikbaar.

Huur flexwerkplek / dagdeel € 25,-
Huur praktijkhal / dagdeel: € 240,-
Huur theorielokaal (max. 20 personen) / dagdeel: € 130,-
Praktijkhal + theorielokaal / dagdeel: € 350,-
Huur meeting ruimte (max. 14 personen)/ dagdeel: € 95,-
Hier kunt u de ruimtes reserveren

De praktijkruimte kan omgebouwd worden voor bijeenkomsten met grote groepen. Ook zijn er grotere meeting ruimtes beschikbaar. Vraag hiervoor een offerte op bij de business developer (contact Pieter Keeris). Via reserveren kunt u zelf reserveren. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de business developer voor vragen. *Prijswijzigingen voorbehouden. Annuleringen kunnen alleen via de business developer worden aangevraagd. Voor annuleringen wordt 20% van de verhuurprijs in rekening gebracht. Ruimtes dienen in dezelfde staat te worden achtergelaten zoals deze zijn opgeleverd.

Contactpersonen:
Maaike van de Rijt – Event Manager Dome-X mvdrijt@dome-x.biz
Pieter Keeris – Business Developer Vijfsterren Logistiek pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl

Hier kunt u de ruimtes reserveren